n

Onze instructeurs hebben jarenlange dans- en/of fitness ervaring en zijn allemaal door Zumba Fitness gecertificeerd voor: Zumba Basics 1 en 2, Zumba Gold, Zumba Toning, Aqua Zumba en Zumbatomic (Kids). Wij volgen continue trainingen en masterclasses om bij te blijven. Daarnaast verzorgen wij regelmatig Specials, Masterclasses en de Zumba Instructors Training en zijn wij daarmee officieel partner van Zumba Fitness LLC.

nn

n


n

nn

Cinthya

nn

n

n

n

n

n

n

n n nn

nnFotonn

n

nnn n

n n nn

Opgegroeid op ‘Happy Island’ Curação, wil Cinthya niets liever dan haar danspassie delen met anderen. Met haar showgroep Matanza treedt zij regelmatig op bij salsafestivals en evenementen in binnen- en buitenland. Cinthya is bevlogen en dat merk je tijdens haar danslessen! Ze heeft jarenlange ervaring als dansdocente en Zumba Instructor.
Haar swingende Zumba les zit boordevol met Salsa, Bachata, Merengue en Reggaeton. Over Zumba kan Cinthya kort en krachtig zijn: It is the perfect remedy for all my energy and I would love to share this with you!

nnn n

n

nn

n


n

nn

Brigitte

nn

n

n

n

n

n

n

n n nn

nnFotonn

n

nnn n

n n nn

Mijn naam is Brigitte en ik ben geboren op het kleine eilandje Aruba in de Caribische zee. Mijn passie: Dansen en Zumba!  Sinds mijn 9e jaar ben ik begonnen met klassiek ballet, wat ik daarna heb gecombineerd met Jazzballet en Showballet. In 2008 heb ik kennis gemaakt met Zumba. En dit heeft mijn danspassie vergroot. Jezelf in de muziek en dans verliezen is het mooiste wat er is! 

nnn n

n

nn

n


n

nn

Lee

nn

n

n

n

n

n

n

n n nn

nnFotonn

n

nnn n

n n nn

​Lee komt uit Salvador da Bahia (Brazilië) the city of Olodum, Ivete Sangalo en andere Braziliaanse topartiesten. Na vele jaren op tournee als professioneel danser bij grote musicals, maakt hij nu deel uit van het XCITE Zumba Team. Na zijn swingende Samba/Zumba Workout wil je niets liever dan nog een les met Lee!

nnn n

n

nn

n


n

nn

Vanessa

nn

n

n

n

n

n

n

n n nn

nnPicturenn

n

nnn n

n n nn

Oorspronkelijk kom ik uit Curaçao. Ik ben een energiek persoon. Het liefste sta ik op de dansvloer waar ik mijn passie kwijt kan. Als kind heb ik showballet gedanst en toen ik kennis maakte met salsa was ik niet weg te slaan op de dansvloer. Mijn talent kwam al snel naar boven. Samen met een geweldige show groep heb ik door het hele land mogen optreden. Toen ik erachter kwam waar zumba vandaan kwam… een combinatie van bewegen dat gebaseerd is op Latijns Amerikaans dans en muziek, hoefde ik er niet lang over na te denken om hier iets mee te doen. Met een glimlach op mijn gezicht wil ik mijn passie met je delen om op een leuke gezellige manier in shape te blijven. Ik zeg heb lol, en blijf bewegen op het niveau dat het beste bij jou past, en ik doe de rest!
Tot snel bij mij in de les ;-). Vanessa

nnn n

n

nn

n


n

n