Zumba Workshop

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op heerlijke Latijns-Amerikaanse dansstijlen als Salsa, Merengue en Cumbia. Door de combinatie van fitness en dansen is het een effectieve workout. Deze gezellige vorm van beweging en ontspanning maakt Zumba tot een swingende teambuilding-activiteit voor vrienden en collega’s.

Wat ga je doen:Na een korte introductie van Zumba en een warming-up om blessures te voorkomen, gaan jullie onder deskundige begeleiding aan de slag. Stap voor stap leer je een choreografie op een aantal nummers met verschillende ritmes. Er worden per nummer pasjes voorgedaan en steeds herhaald met een variatie, op de muziek:

  • Uitleg over Zumba
  • Warming-up om de spieren los te maken
  • Oefenen en uitvoeren van de Zumba
  • Cooling down

Zumba is bij uitstek een workshop voor beginners. De docent doet pasjes, die hoef je alleen maar na te doen. De pasjes worden steeds herhaald en zijn zo gemakkelijk te onthouden. Zumba is een vrolijke workshop. Dans je fit! Tijdens de workshop zal de zumbadocent op een inspirerende manier alle deelnemers motiveren harder te dansen en plezier te hebben. Zumba is geschikt voor kids, jongeren en volwassenen. Het maakt vaak deel uit van een sportdag, personeelsdag of dergelijke. Wil jij de leukste en vrolijkste sportworkshop volgen? Boek deze dan zumba bij Xcite Zumba Danceclub!