n

PERSBERICHT XCITE ZUMBA DanceClub

nn

Een Nieuwe Start op 1 december 2014

nn

n

n

n

n

n

n

n n nn

Vanaf 1 december is Leidsche Rijn een nieuwe dansschool rijker. XCITE ZUMBA DanceClub – voortgekomen uit Redondo Zumba Club – maakt direct een vliegende start als één van de grootste dansscholen in Utrecht. Met leden uit Parkwijk, Vleuterweide, Terwijde, Vleuten-De Meern, Utrecht-centrum en omliggende wijken werd in de afgelopen 5 jaar een indrukwekkend ledenbestand opgebouwd.

Oprichtster Gracia Caffé heeft het stokje overgedragen aan Cinthya Poulina; één van de vaste docenten en geboren op Curaçao. Cinthya is bekend in de professionele danswereld. Ze tourde jarenlang met haar showdansgroep Mantanza op internationale salsafestivals en verzorgde wereldwijd presentaties. Nu gaat zij haar pijlen dus helemaal richten op Leidsche Rijn met de nieuwe dansschool. Het XCITE team bestaat verder uit gecertificeerde instructors met een Latijns- en Zuidamerikaanse achtergrond.
Cinthya: “Onze docenten zijn afkomstig uit Suriname, Aruba, Curaçao en Brazilië. Dat voel je direct aan de warme sfeer en muziek. In Sportcampus Parkwijk en Cultuurcampus Vleuterweide hebben we de beschikking over studio’s met dansspiegels, balletvloer en goede geluidsinstallatie. Leden kunnen vrijwel dagelijks bij ons terecht”.
XCITE (afgeleid van: excitement) organiseert op vrijdag 9 januari a.s. het XCITE Zumba Live Event. Iedereen is vanaf 19.30u welkom om te genieten van gratis Zumba proef-lessen en live muziek van de brassband La Negra Salsaband. Dat belooft dus een groot feest te worden! Meer informatie volgt via de website: www.xcitezumbadanceclub.com

Gracia gaat zich met haar organisatiebureau Redondo Música & Events verder richten op Brazilië. Na het afgelopen WK Voetbal Brazilië, bieden de Olympische Spelen (#Rio2016) haar nieuwe kansen en uitdagingen. Zowel voor Gracia als voor Cinthya dus een nieuwe start!

XCITE ZUMBA DanceClub
Contactpersoon: Cinthya Poulina T 06-51998410
www.xcitezumbadanceclub.com
 
info@xcitezumbadanceclub.com

nnn n

n n nn

nnFotonn

n

nn

n

gracia_cinthya1.jpg
File Size: 4456 kb
File Type: jpg

Download File

n

nn


nn

nnFotonn

n

nn

n

gracia___cinthya_2.jpg
File Size: 5725 kb
File Type: jpg

Download File

n

nn


nn

n


n

nn

Noot voor de redactie:

  • Voor meer informatie over XCITE ZUMBA DanceClub, het Zumba Live Event en/of foto’s voor publicatie: Cinthya Poulina 06-51998410. 
  • Voor meer informatie over Redondo/Gracia Caffé T 06-27290072 • gracia@redondo.nl • www.redondo.nl

nnn n

n

n