Cinthya

Dans Instructeur
cinthya van xcite zumba danceclub

Opgegroeid op ‘Happy Island’ Curaçao, wil ik niets liever dan mijn danspassie delen met anderen. In het verleden heb ik veel opgetreden met salsa showgroep Matanza bij salsafestivals en evenementen in binnen- en buitenland. Dansen voor een groot publiek of mensen enthousiasmeren gaat mij heel makkelijk af. Ik ben bevlogen en dat merk je tijdens mijn danslessen! Ik heb  jarenlange ervaring als dansdocente en Zumba Instructor. Salsa, Bachata, Reaggeton, Kizomba, Zouk, Ladiesstyling, you name it.

Ik ben van alle markten thuis.

In het verleden heb ik jarenlang bij Union Salsa Dansschool vele lessen en workshops gegeven totdat ik in 2007 Zumba ontdekte. Hier werd ik natuurlijk heel erg vrolijk van omdat je dan in 1 les alle stijlen van muziek samen kan combineren en leuke choreo’s kan verzinnen. Ik krijg altijd veel energie van de leden die altijd met een grote glimlach mijn les volgen.

Leuk is dat er zelfs leden bij ons zijn die er zelfs al langer dansen dan ik er dans. Mijn swingende Zumba les zit boordevol met Salsa, Bachata, Merengue en Reggaeton. Over Zumba kan ik kort en krachtig zijn: It is the perfect remedy for all my energy and I would love to share this with you! Ik kan maar 1 ding zeggen, kom maar snel langs voor een proefles……

Cinthya’s Spotify Zumba Playlist